Chateau Heiloo

Crèche in Heiloo

Op zoek naar een crèche voor uw baby of peuter in Heiloo? Chateau Heiloo is een kleine groep met vaste gezichten, gezonde en biologische voeding, een open en rustgevende ruimte met natuurlijke producten, een zelfsturend team met deskundig, opgeleide en betrokken leidsters die zich richten op wat écht belangrijk is: de kinderen.

De naam ‘KDV Château Heiloo’ staat voor samen spelen, buiten zijn, lekker doén met al je zintuigen, ruimte om te experimenteren en vies te mogen worden. Kortom: échte ervaringen. Een onbekommerde, veilige plek waarin het kind uitgangspunt is.

Crèche in gemeente Heiloo

Onze kindercrèche in de gemeente Heiloo is het kinderdagverblijf wat flexibel en meedenkend is zodat wij aansluiten bij uw gezinssituatie. Zo kan uw kindje opgroeien in een veilige en gezonde omgeving.

Ieder kind geven wij een gevoel van veiligheid, vertrouwen en warmte. Want alleen als een kind zich welkom, veilig én gezien voelt komt het tot ontwikkelen.

 

Crèche in omgeving Heiloo

De eerste vier levensjaren van een kind vormen het fundament van de verdere ontwikkeling. Essentieel en levensbepalend dus. Kinderen leren in deze periode ongelofelijk veel: Samen spelen, naar elkaar luisteren, elkaar helpen, ruzie maken en oplossen. En vaardigheden zoals; taal, knippen en plakken, lopen, torens bouwen en poppen verzorgen. Een leerzame ervaring voor uw kind in ons kinderdagverblijf in Heiloo.

 

 

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *