Chateau Heiloo

Peuterspeelzaal Heiloo

De eerste vier levensjaren van een kind vormen het fundament van de verdere ontwikkeling. Chateau Heiloo, kinderdagverblijf in Heiloo houdt hier veel rekening mee. Essentieel en levensbepalend dus. Kinderen leren in deze periode ongelofelijk veel: Samen spelen, naar elkaar luisteren, elkaar helpen, ruzie maken en oplossen. En vaardigheden zoals; taal, knippen en plakken, lopen, torens bouwen en poppen verzorgen. Een leerzame ervaring voor uw kind in onze peuterspeelzaal in Heiloo.

Peuterspeelzaal in gemeente Heiloo

Onze peuterspeelzaal in de gemeente Heiloo is het peuterspeelzaal wat flexibel en meedenkend is zodat wij aansluiten bij uw gezinssituatie. Zo kan uw kindje opgroeien in een veilige en gezonde omgeving. Voor kinderen van 0 tot 2 jaar hebben wij een speciale groep, de baby groep bij Kinderdagverblijf chateau Heiloo

Peuterspeelzaal in Noord-Holland

Wij bieden een fijne, warme en rustige omgeving om in alle rust spelenderwijs te leren. We geven hierbij ruimte om te oefenen en te proberen. Als iets tien keer mislukt is het ten slotte tien keer een bevestiging van hoe het niet moet. Dat maakt dat het de elfde keer wel lukt. Juist het harde ‘werken’ en het geluksgevoel als het dan wél lukt draagt bij aan zelfvertrouwen. En zelfvertrouwen leidt weer naar zelfredzaamheid.

Contact