Chateau Heiloo

Kinderdagverblijf in Heiloo

Op zoek naar een kinderdagverblijf in Heiloo? Chateau Heiloo is een kleine groep met vaste gezichten, gezonde en biologische voeding, een open en rustgevende ruimte met natuurlijke producten, een zelfsturend team met deskundig, opgeleide en betrokken leidsters die zich richten op wat écht belangrijk is: de kinderen.

Peuterspeelzaal in gemeente Heiloo

Ons kinderdagverblijf in de gemeente Heiloo is het kinderdagverblijf wat flexibel en meedenkend is zodat wij aansluiten bij uw gezinssituatie. Zo kan uw kindje opgroeien in een veilige en gezonde omgeving. Voor kinderen van 0 tot 2 jaar hebben wij een speciale groep, de baby groep bij Kinderdagverblijf chateau Heiloo

Kinderdagverblijf in omgeving Heiloo

De eerste vier levensjaren van een kind vormen het fundament van de verdere ontwikkeling. Essentieel en levensbepalend dus. Kinderen leren in deze periode ongelofelijk veel: Samen spelen, naar elkaar luisteren, elkaar helpen, ruzie maken en oplossen. En vaardigheden zoals; taal, knippen en plakken, lopen, torens bouwen en poppen verzorgen. Een leerzame ervaring voor uw kind in ons kinderdagverblijf in Heiloo.

 

 

Contact